Despre noi

Despre noi

 

MEDIRYO SHOP este o companie importatoare si distribuitoare, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea unei game vaste de consumabile medicale (branule, seringi, ace seringa, lame bisturiu)echipamente de protectie ( botosei unica folosinta, acoperitori pantofi, bonete, capeline, botosi unica folosinta, halate medicale, halate unica folosinta, manusi examinare), consumabile ekg, articole din hartie (role medicale,  role cearceaf hartie, prosoape de hartie, hartie igienica, role prosoape hartie), dezinfectanti ( dezifectanti suprafete, dezinfectanti medicali, dezinfectanti instrumentar medical, dezinfectanti de aer), detergenti, sapunuri, articole menaj, insecticide, consumabile salon (ulei anticelulitic, crema masaj), etc.

 

Intrucat obiectivul nostru principal este satisfacerea dvs., am dezvoltat o gama larga de consumabile care sa acopere nevoile clientilor nostri din cat mai multe domenii de activitate.

 

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, cum ar fi: spitale, clinici, cabinete medicale, gradinite, unitati de alimentatie publica, saloane de infrumusetare etc. Produsele comercializate de noi au certificate de calitate conforme cu normele europene si au un pret avantajos.

 

Livrarea produselor se realizeaza prin sistemul de curierat rapid, in 24 - 48 de ore de la confirmare, sau door-to-door prin agentii responsabili de vanzare si distributie. 

Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line dar termenul de expediere curge incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza. 

 

In functie de valoarea sau de produsele comandate va putem oferi diferite DISCOUNT-uri Personalizate sau LIVRARE GRATUITA.

Taxa de livrare pentru Bucuresti este de 10 lei indiferent de greutate. 

Pentru comenzile mai mari de 250 de lei va oferim livrarea gratuita in Bucuresti.

 

Taxa de livrare pentru orice locatie din tara este calculata in functie greutate dupa cum urmeaza: 

- 20 Ron in limita a 10 kg/ colet

- 26 Ron in limita a 20 kg/colet

- 33 Ron in limita a 30 kg/colet

- 39 Ron in limita a 40 kg/colet

 

Pe plan national, beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 600 lei, in limita a 30 kg, exceptand produsele la promotie.

 

Pentru orice comanda sau informatie despre produse nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel.: 0762.885.262, prin e-mail la adresa: info@marketmed.ro sau scriindu-ne un e-mail direct de pe site-ul nostru www.marketmed.ro  la rubrica CONTACT.

 

Asteptam cu interes sa ne contactati!

Copyright 2014 Marketmed | Design: M@R@ Webdesign